• Tämä tapahtuma on mennyt.

Villa Vienassa tapahtuu la 15.6.2019 klo 12 alkaen

kesäkuu 15 @ 12:00 - 17:00

Lauantaina 15.6.2019 klo 12  pidetään Karjalaiskylä Villa Vienan tapahtuma Hietasaaressa Oulussa, osoite Vaaskiventie 12.

Tapahtuma alkaa klo 12 tsasounan pihalla Kiitosakatistoksella. Sen toimittaa Oulun ort. seurakunnan pastori Tuukka Rantanen.

Villa Vienan pihalla Pohjois-Viena -seuran ryhmä esittää pienoisnäytelmän ”Vihma”. Vienankarjalaksi puhutussa tarinassa seikkailevat eläimet. Näytelmä sopii niin lapsille kuin aikuisille.

Mandoliiniryhmä Voimala soittaa ja laulaa iloisia lauluja Karjalasta ja Suomesta. Vienankarjalaksi luettavia satuja eli starinoita voi kuunnella Otson tuvassa, jossa on myös  karjalaisuuteen liittyvä näyttely. Pihamaalla leikitään perinneleikkejä.

Kahviosta voi ostaa mm. kahvia, teetä, mehua, impilahtelaisia kokkosia, karjalanpiirakoita, marjapiirakkaa ja kompiaisia.

Olisi mukavaa, jos pukeuduttaisiin kansan- tai kansallispukuun.

Tapahtuma on osa Oulun Päivien tapahtumia. Hietasaaren Ponipihalla on samana päivänä myös muita tapahtumia, jotka löytyvät Oulun Päivien tapahtumakalenterista.

Tervetuloa! Tulkua terveh!

Päivämäärä: